Bel Me Terug

Onze andere sites


Nieuw! Bezoek ook onze
mamacorp_banner.gif

zelftesten_banner120x60.gif

banneres.jpg
 

RT062 Infrarode voorhoofd- koortsthermometer

Voorhoofd-koortsthermometerDe Infrarode digitale koortsthermometer meet de temperatuur via het voorhoofd, zonder contact te maken met de huid. Ook geschikt voor het meten van voeten (diabetici!), objecten, warme drank, voedsel etc.


Onze RT062 infrarode lichtgewicht thermometer meet de lichaamstemperatuur via het voorhoofd (de slaap), ideaal bijvoorbeeld voor het meten van de lichaamstemperatuur bij baby’s of kleine kinderen, bijvoorbeeld ook erg practisch als ze slapen.
Met hetzelfde gemak en met één handeling meet u ook de temperatuur van de omgeving binnen of buiten, de koelkast, maar bijvoorbeeld ook eten, drinken (babyfles!), badwater of andere hittebronnen. Ook prima geschikt voor het meten van koude voeten voor met name Diabetici!

Koorts meten
Er bestaan verschillende manieren om de lichaamstemperatuur te meten.
De bekende, meest betrouwbare maar ook meest omslachtige is de rectale meting met een kwikthermometer. Vooral bij kinderen niet gemakkelijk om op deze wijze te temperaturen.
Daarnaast bestaan er ook gewone digitale thermometers voor meting in de mond of onder de oksel en de infrarode oorthermometers die via het oor de temperatuur meten.
Uit recente onderzoeken en publicaties is echter gebleken dat infrarode oorthermometers niet altijd even betrouwbaar zijn vanwege mogelijke oorafwijkingen, oorproppen of oorontsteking.
Ook bestaan er grote verschillen in meting tussen de oorthermometer en de rectale meting.

RT062 Non-Contact Thermometerkoorts meten
Wij introduceren de infrarode digitale koortsthermometer die via het voorhoofd (de slaap) de lichaamstemperatuur weergeeft, met een maximale afwijking van +/-0,3 ºC.
Vanaf 37,5 ºC gaat er een speciaal alarm af om te waarschuwen voor koorts.
De thermometer bestaat uit een sensor die elektromagnetische straling (warmte) afkomstig van de huid detecteert en deze met een microprocessor omrekent in temperatuurwaarden.


De thermometer wordt tegen de slaap gehouden en binnen een paar seconden is de lichaamstemperatuur zichtbaar, overeenkomstig met de temperatuur in de mond (orale meting).

De RT062 Voorhoofdthermometer is een Medisch Hulpmiddel Class 1 en bij uitstek geschikt voor het meten bij babies en (kleine) kinderen.

Toepassingen
Naast de meting van de lichaamstemperatuur kunt u met 1 knopje de thermometer omschakelen voor het meten van allerlei objecten of omgevingen:

drinkfles meten - Voedsel, denk met name aan warme dranken, zoals de drinkfles van de baby
- Wijn
- Kamertemperatuur
- Buitentemperatuur
- Motoren
- Radiatoren
- Badwater
- Spanningswarmte
- voeten (Diabetici)

De RT062 slaat de laatste genomen 25 metingen automatisch op om nog eens rustig bijvoorbeeld een koortspatroon per dag te kunnen volgen of mee te nemen naar uw arts en daar te laten zien.

Eigenschappen RT062 infrarode thermometer

De thermometer kent de volgende specificaties:

Gewicht : 80 gr
Afmeting : 115 x 40 x 18 mm
Batterij : lithium CR2032 (inbegrepen)
Temperatuurselectie : ºC of ºF
Bewaartemperatuur : tussen 10-40 ºC
Scantemperatuur : tussen -22 ºC en + 80 ºC
Snelheid meting : 2-8 seconden
Koortsalarm : ja, bij >37,5 ºC
Betrouwbaarheid : tussen 22,0 – 42,2 ºC: +/- 0,3 ºC, daarbuiten +/- 3% of +/- 2,0 ºC
(welke het hoogst is)
Geheugen : automatische opslag laatste 25 metingen
Homologatie : voorzien van certificering Medisch Hulpmiddel CE 0197

Garantie

Er geldt een garantie van 12 maanden na aankoopdatum op arbeidsloon en onderdelen, behoudens bij verkeerd gebruik of schade van buitenaf.

Ook geldt onze Niet Goed-Geld Terug garantie, indien u de RT062 binnen 7 dagen retourneert, onder aftrek van gemaakte verzendkosten.

Hoe u de RT062 thermometer kunt bestellen.
RT062 verpakking De aankoopprijs van de RT062 bedraagt 24,95 Euro (incl. BTW en verzendkosten voor Nederland).
Voor aankopen buiten Nederland gelieve de totale aanschafprijs en verzendmogelijkheden per E-mail op te vragen

Betaalmogelijkheden:

1. Per bankoverschrijving of storting vooraf op bankrekeningnr. 68.06.95.893 bij de ING t.n.v. Healthy Retail BV te Ermelo.
2. Onder rembours per post, rekening houdende met extra rembourskosten van 16,00 Euro, u betaalt dan 40,95 Euro bij aflevering.

Gelieve uw bestelling, naam, adres en betaalkeuze per E-mail aan ons door te geven, u ontvangt dan een bevestiging hiervan.

Levering is binnen 1-2 dagen na ontvangst van uw betaling of na uw bestelling onder rembours.

Voor overige informatie of vragen kunt u terecht bij:

Healthy Retail BV
Tolweg 22
3851 SK Ermelo
Tel. 0341-495424
Fax. 0341-495474
E-mail

Ingeschreven in de KvK Oost-Nederland onder nr. 57088950